Ποιοι Είμαστε

Σήμερα περισσότερο από ποτέ, ο άνθρωπος νιώθει την ανάγκη να έρθει σε επαφή με την αληθινή του φύση. Αναζητάει και εκτιμάει τα απλά, τα αγνά, τα φυσικά αγαθά και τις γνήσιες απολαύσεις της μητέρας φύσης.

Κάπως έτσι, λίγο από αγάπη, λίγο από μεράκι αλλά με μεγάλη πίστη και βαθιά αφοσίωση στα οφέλη που μας προσφέρουν τα γεννήματα της ελληνικής γης, ιδρύθηκε η εταιρεία mymedica – με θεμέλιο τις πλούσιες γνώσεις των ιδρυτών της και την μακρόχρονη εμπειρία πάνω στις μεθόδους εκμετάλλευσης της αφθονίας και της ποιότητας των προϊόντων που μας χαρίζει απλόχερα η ελληνική φύση. Με μικρή, φυσική επεξεργασία και απόλυτο σεβασμό στις αγνές μεθόδους, δημιουργήσαμε μια σειρά προϊόντων βασισμένα αποκλειστικά στις ανθρώπινες ανάγκες.

Με την ονομασία ofelimo, σήμερα η mymedica προσφέρει μια πλούσια γκάμα προϊόντων, η οποία βασίζεται στον φυσικό τρόπο παραγωγής, συσκευασίας αλλά και διανομής. Προϊόντα απολύτως βιολογικά, από προσεκτικά επιλεγμένα υλικά, χωρίς προσθήκες και χημικές διεργασίες, με ένα και μόνο βασικό μέλημα… να προσφέρουν σε όλα τα μέλη της ελληνικής οικογένειας τα ωφέλιμα συστατικά τους και τις ευεργετικές τους ιδιότητες.

Γιατί η υγεία και η ευεξία μας είναι θέμα… φυσικό!